Ardeşen Mt2 Açılacakmı merak edenler !!!
5 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Ardeşen Mt2 Açılacakmı merak edenler !!!
Arkadaşlar melon bizi sattı ve oyunu sattı SGM arkadaşımız oyunu kiralamış ve bize daha ii şekilde sunacak lütfen bukadar soru sorarak onu bölmeyelim
üyelik te gelene kadar burayı takip edelim ama SGM ya bişi yap itemler geri gelsin yada bize melonu çağır kafa göz dalalım !!!!
vE son bir isteyim var SGM oyunu açınca kontörle item alanların itemlerini geri var biz boşunamı ödedik o parayı !!!!
İnşallah ANLAMIŞSINIZDIR
üyelik te gelene kadar burayı takip edelim ama SGM ya bişi yap itemler geri gelsin yada bize melonu çağır kafa göz dalalım !!!!
vE son bir isteyim var SGM oyunu açınca kontörle item alanların itemlerini geri var biz boşunamı ödedik o parayı !!!!
İnşallah ANLAMIŞSINIZDIR
Geri: Ardeşen Mt2 Açılacakmı merak edenler !!!
ya ben 89 lwl dım 0 kdar kastım yazık ya gerı werılsın carlarr 2. dım sıraLamada xS xS ne zmn acılcak uyelıkler bıLqısı0lan .
FaceToFace- Mesaj Sayısı : 7
ya bide bana sor sw 1.siydim 3 siyah celik vb vardı 91 leveldim Ryno off genemi ya bu mellon adam olmaz bilader
Ryno- Mesaj Sayısı : 3
lA Gidin Mk Ne 1. cisi ne 2.cisi sw 1.cisi bend,m 94 lvl sura sw de yıkan yokru
FLeaS- Mesaj Sayısı : 1
Similar topics
» meRak edenLer içeri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
» Carlar Silindimi oyun acilacakmı ne oldu ? Lütfen haber werin :SSS
» Ya Bu Melon Sahte İse Dier GM lerden Bi Açıklama Bekliyoruz Bugün Açılacakmı Açılmayacakmı Sadece 1 CVP :x
» Ardesen Mt2 Kapandı mı
» ardeşen mt2 hakkında biLqi
» Carlar Silindimi oyun acilacakmı ne oldu ? Lütfen haber werin :SSS
» Ya Bu Melon Sahte İse Dier GM lerden Bi Açıklama Bekliyoruz Bugün Açılacakmı Açılmayacakmı Sadece 1 CVP :x
» Ardesen Mt2 Kapandı mı
» ardeşen mt2 hakkında biLqi
1 sayfadaki 1 sayfası